Groepen - Menu advies

Groepsmenu's

 

- Tot 15 personen kunt u van de 'à la carte' kaart gebruik maken.

- Voor gezelschappen vanaf 15 personen hebben we twee 3-gangen keuzemenu's samengesteld, deze menu's zijn exclusief drank en/of eventuele appetizers.

- Vanaf 50 personen kunnen we een menu samenstellen bestaande uit een voorgerecht, eventueel een tussengerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht.

Indien er specifieke dieetwensen zijn vernemen wij dit graag bij het maken van de reservering. Heeft u vegetariërs in uw gezelschap? Ook daarvoor kunnen wij een passend menu samenstellen.

In overleg kunnen we altijd een voor uw gezelschap beter passend menu samenstellen.
 

 

 

3-gangen keuze menu €34,50 p.p

Voorgerechten

Runderarpaccio,  klassiek, vers bereid van runderhaas
 
Carpaccio van rivierkreeft

Bietencarpaccio Zachte, zoete rode biet en mozzarella met Aceto Balsamico, appel en walnoot

 

Hoofdgerechten

USA beef met Nino Bergese saus

Zalm krokant op de huid gebakken moot zalmfilet met beurre blanc

Surf & Turf USA beef en butterfly Black Tiger scampi's

Bijzonder groente bladerdeegtaartje krokant uit de oven

 

 

Desserts

Proeverij 3 kleine zoete desserts

 

- Bij voorgerechten serveren wij huisgebakken zuurdesembrood met olijfolie en kruidenboter

- Bij hoofdgerechten serveren wij friet, dagelijks gemaakt van aardappelen met de schil en geserveerd met huisgemaakte mayonaise en gegrilde groenten tenzij anders aangegeven

- Het is altijd mogelijk om in overleg een ander vegetarisch gerecht voor u samen te stellen

 

Menu 2 €47,50 p.p

De gerechten worden centraal op tafel gepresenteerd

 
Proeverij van;
 
Bisque d'Homard Ambachtelijk bereide kreeftensoep met cognac

Vitello van Koe en Kreeft Gemarineerde langzaam gegaarde entrecote, in dunne tranches met een kreeftenmayonaise en garnituur van verse kreeft

Salade van rivierkreeft

Scampi's in panco
 
Huisgemaakte bitterbal van rund
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

(Extra tussengerechtje +/+ € 8,50)
 
Runder sukade  Zacht gestoofde rundersukade met gebrande ganzenlever 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KEK's Entrecote in roomboter gebakken Dry Aged entrecote van Nederlands weiderund met de beroemde sauce à la Beurre de Paris

Kreeft Dagelijks vers aangeleverde Canadese kreeft van 550 gram

Surf&Turf Kek's Surf & Turf bestaat uit een combinatie van Dry Aged entrecote en een halve kreeft

 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Creme Brulee, Tiramisu en Chocolademousse Met een bol huisgemaakt sorbetijs

Kaasplankje Met vijf verschillende soorten kaas