Speldiners

1. Ik hou van Holland Dinerspel

Voor 10 tot 30 personen

Zet uw carnavalsmuts maar vast op en doe mee met de enige echte Brabantse "Ik hou van Holland". U kent het natuurlijk van TV, maar bij Den Bosch Evenementen geven we zo´n ludieke draai aan dit dinerspel, dat de polonaise nog maar het begin is. Ondertussen geniet u in dit avondarrangement van een heerlijke Bourgondische 3-gangen maaltijd om de innerlijke mens ook feest te laten vieren!


Naast tal van energieke muziekfragmenten en hits van Hollandse bodem wordt het nu misschien tijd om de echte carnavalskrakers uit de kast te trekken zodat uw gezelschap eindelijk eens op muziekkennis wordt getest! Onze eigen Linda de Mol of Jeroen van Koningsbrugge praat het gehele event als professionele quizmaster grappend en grollend aan elkaar!


Geniet van dit unieke "Ik hou van Holland Diner" en vergeet niet na afloop met de hoofdprijs naar huis te gaan. U kunt natuurlijk na afloop van dit evenement nog steeds bij Oeteldonk links af!

Inclusief:

Wervelende Quizmaster
3-gangenmenu.
Decor
Rad
Kostuums en attributen
Leuke prijs voor het winnende team
Locatie KEK
Vanaf € 68,50 p.p. exclusief btw. inclusief 3-gangen chefs-choicemenu.

 

2.Wie is de Rat aan tafel

Voor8 tot 40 personen

Teamspel in het restaurant
Wie is de rat in jopu team?
Samenwerken, lisy, bedrog, lachen en heerlijk eten
Strijden voor de ratten en de Team Troffee
De quizmaster ontvangt u in een privé gedeelte van het restaurant met een drankje. Teams van 5 tot 8 personen gaan de strijd met elkaar aan. Ben jij de Rat in jouw team of een gewoon teamlid! De rat ondermijnd ongemerkt de teamactiviteiten. Er worden Rattenstreken uitgehaald!! Wie is de Rat aan tafel?! is een combinatie van doe, denk en hilarische opdrachten. Tussen de diverse rondes wordt het 3-gangen keuzemenu geserveerd. Samenwerken, goed opletten, heerlijk eten en plezier maken, daar draait het om vanavond! Wordt de rat ontmaskerd? Het winnende team ontvangt de Team Trofee en de winnende rat de Ratten Trofee.

Inclusief:

Wervelende Quizmaster
3-gangenmenu.
Decor
Rad
Kostuums en attributen
Leuke prijs voor het winnende team
Locatie KEK
Vanaf € 68,50 p.p. exclusief btw. inclusief 3-gangen chefs-choicemenu.
 

3. Moorddiner KEK

 
Voor 8 tot 40 personen

Welkom bij het enige echte originele moorddiner van Den Bosch! Ook wel bekend als moordspel of moordspeldiner is dit een kostuumdrama met spannende ontwikkelingen, geschikt voor elk groepsuitje!

Natuurlijk, het eten is vanzelfsprekend voortreffelijk Bourgondisch maar de actie aan tafel is helemaal om te smullen. In een uitbundig en spannend rollenspel gaat u samen met een rechercheur een sinistere moord oplossen. Zonder vergrootglas en DNA-onderzoek maar met passende kostuums, een goed script en schemerig kaarslicht......

Welke rol staat er voor u op het programma? De deftige zakenman of de toiletjuffrouw? Het hele gezelschap doet mee om de moordenaar in de kraag te vatten. Onze speciaal voor deze avond ingehuurde rechercheur legt iedereen het vuur aan de schenen en zorgt ervoor dat de aandacht nooit verslapt. Ondertussen geniet u van een culinair 3-gangen diner en probeert u de gevaarlijke crimineel te ontmaskeren.

Als plotseling rechercheur de Kok (met K...O...K) de handboeien te voorschijn haalt en met een duik over tafel het sinistere sujet in de kraag grijpt......wat een heerlijk kopje koffie na afloop en wat een fantastische hoofdprijs voor de beste speurneus! Veel plezier!

Inclusief:

3-gangen.
Begeleiding door professionele acteur(s)
Kleding
Script
Prijs voor de beste speurneus!
Vanaf € 68,50 p.p. inclusief 3-gangenmenu.