Comedy

 

1. Ludiek Wandelen & dineren

Laat uzelf op cultuurhistorische wijze theatraal verrassen door de heren Jaap F.Grolleboer en Henk Z.Knotjes van CMS. Zij leiden u op ludieke wijze door karakteristiek 's-Hertogenbosch en zorgen voor een opwaardering van uw culturele kennis. Als stadsgidsen verzorgen zij rondleidingen langs vele historische en culturele hoogstandjes. Voorgekauwde Kwat, Halve Kloten en Natte Gloppers? Nooit van gehoord? Word wijzer, laat uw opgedroogde bron van wetenswaardigheden weer rijkelijk vullen door deze twee rijk getalenteerde intellectuele veelweters.

Bij aankomst in Restaurant KEK kunt u worden ontvangen met een glas prosecco. Vervolgens kunt u bijvoorbeeld in ons boothuis genieten van een diner.

 

Duur: 60a90 minuten (minimaal 12 en maximaal 40 personen per tour, niet op maandagen en feestdagen en als het donker wordt)

Tarief: € 55,00 p.p. exclusief dranken

Locatie KEK: Vughterstraat 102 te 's-Hertogenbosch.

 

Arrangement

Tour 60a90 min. incl. 3-gangen chefs-choise menu € 55,00 p.p.

All-in; Prosecco ontvangst, 2e huiswijnen, tafelwater en dranken naar keuze t/m koffie. + € 15,00 p.p.

(exclusief buitenlands gedistileerd en speciaalbieren).

 

2. Brabants Comedy Diner Den Bosch

Het Brabants Comedy Diner is de leukste plek om met vrienden, familie of collega's te dineren. Den Bosch Evenementen heeft voor u een speciaal arrangement klaar staan in Den Bosch, waar u de vingers bij af kunt likken.

Het speciale diner is overgoten met een smaakvolle humoristische saus. Terwijl de tong gestreeld wordt, luistert en kijkt u tussen de gangen door naar de top van de Brabantse conferenciers. Het zijn veelgeprezen kletsers, bekend van theater, tv en carnavalsavonden. In hun creaties en typetjes rijgen zij de grappen, grollen en humoristische woordspelingen snel aan elkaar. Uw lachspieren worden danig op de proef gesteld! Deze Tonproaters brengen hun conferences in hun smakelijke Brabants, maar wel zo dat iedereen het zonder problemen kan volgen. U zult uw best moeten doen het niet uit te proesten! Het is een heerlijk programma vol afleiding, culinaire verwennerij en daverende dijenkletsers. Dit programma is uitermate geschikt voor een ontspannen bedrijfsuitje, personeelsfeest, familiediner of vriendenuitstapje. Vertel uw wensen aan onze medewerkers en wij laten de Tonproaters er een mouw aan passen!

 

Duur: 3 uur (minimaal 10 en maximaal 40 personen)

Tarief: v.a. € 45,00 p.p. exclusief dranken

Locatie KEK: Vughterstraat 102 te 's-Hertogenbosch.

Arrangement (10 tot 40 gasten)

 

Professionele conferencier/ tonproaterour incl. 3-gangenmenu € 55,00 p.p.

All-in; Prosecco ontvangst, 2e huiswijnen, tafelwater en dranken naar keuze t/m koffie. + € 15,00 p.p.

(exclusief buitenlands gedistileerd en speciaalbieren).