Bed & Breakfast

  1. Achter de Kan; www.bbachterdekan.nl
  2. ‘t Keershuys; www.keershuyshotel,nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Welkom bij Restaurant Kek. Ons stijlvolle restaurant heeft een uniek concept en is gevestigd in de binnenstad van Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd in Koe en Kreeft, die op verschillende manieren op de kaart te vinden zijn. Onze koks bereiden de koe dry-aged en de kreeften komen vers uit het water. Gerechten met verse seizoensproducten, een selectie van de mooiste wijnen en een luchtige sfeer. U krijgt gegarandeerd een kekke avond!

 

Restaurant Kek staat voor modern, trendy, vernieuwend en lekker, maar ook voor Koe en Kreeft. In ons historische pand gelegen aan de Binnendieze in Den Bosch, bent u op het juiste adres voor een avond genieten van de lekkerste bereidingen van de koe en de kreeft. De keuze is ruim; van entrecotecarpaccio tot zacht gestoofde rundersukade en van kreeftensoep tot verse slibtong. Dit alles onder het genot van een lekker glaasje wijn in een sfeervolle omgeving!

 

De zomer staat weer voor deur. Waar viert u dit anders dan op het terras van Restaurant Kek, gelegen aan de Binnendieze in het prachtige Den Bosch? Wij zijn specialisten op het gebied van Koe en Kreeft. Deze worden op de meest verse manier bereid. Het vlees is dry-aged en wordt vergezeld van de beroemde sauce à la beurre de paris, naar het geheime Parijse recept. Ook de kreeft krijgt een speciale behandeling, die niet te evenaren is. Met de zon op u bol, een glaasje wijn in uw hand, geniet u op ons terras van ons unieke concept.

 

Meet Restaurant Kek. Levendig, modern, uniek en sfeervol, maar vooral gespecialiseerd in Koe en Kreeft. Wij zijn te vinden op een historische locatie aan de Binnendieze in Den Bosch. Of u met z’n tweetjes komt eten of met een zakelijke groep, u maakt gegarandeerd een unieke avond mee. Met onze compacte kaart bieden wij u een keuze aan vlees- en visgerechten, bereid op speciale wijze. De kreeft is zo vers als het maar kan en de koe wordt dry-aged bereid. Wij zien u graag bij Restaurant Kek!

 

Gelegen aan de prachtige Binnendieze op de Vughterstraat vindt u Restaurant Kek. Ons unieke concept gaat uit van de beste bereidingen van Koe en Kreeft. Neem bijvoorbeeld de Surf & Turf. Dit hemelse gerecht is een combinatie van entrecote met een sausje van beurre de paris en kreeft in een lichte citroenmayonaise. Dit is nog maar het begin. Onze compacte kaart is vernieuwend en zorgt voor een kekke belevenis! De wijnkaart is uitgebreid en de sfeer luchtig en gezellig. Wilt u een keer wat anders meemaken en eten? Kom dan naar Restaurant Kek.

EN

Dry-aged vlees

 

Bij Restaurant Kek, gevestigd aan de Binnendieze in ‘s-Hertogenbosch, werken wij volgens uniek concept. We zijn namelijk gespecialiseerd in Koe & Kreeft, die op verschillende manieren bereid worden. Het vlees wordt dry-aged bereid, wat inhoudt dat het enkele weken rijpt voordat het op uw bord geserveerd wordt. In speciale cellen wordt het vlees nauw in de gaten gehouden. Het vocht verdampt in het vlees, wat langzaam afsterft. Hierdoor wordt het vlees lekker zacht en proeft u het intens. Na het rijpen is het vlees nog niet meteen ready to eat, maar moeten de natuurlijk zwarte korsten eraf gesneden worden. Het vlees wordt van het been gehaald en belandt uiteindelijk, heerlijk mals en goedgekleurd, op uw bord. Bij ons mag u ook nog uitkiezen hoe groot u uw portie wilt hebben, zodat het vlees precies aansluit bij uw behoeftes. De koks van Restaurant Kek zijn erg ervaren in het bereiden van dry-aged vlees en zullen gegarandeerd zorgen voor een pure smaaksensatie!

 

Beurre de Paris

 

Restaurant Kek in Den Bosch is als één van de weinig restaurants in Nederland in het bezit van een recept van de Beurre de Paris. In tegenstelling tot wat de naam zegt, is de saus afkomstig uit Genève, waar hij in Café de Paris voor het eerst geserveerd werd. De Beurre de Paris bevat 24 verschillende ingrediënten en de basis is boter. Het originele recept van de saus komt van Monsieur Boubier, die hem in 1930 creëerde. In de jaren ’40 werd de saus enorm populair dankzij Boubiers schoonzoon, Arthur-François Dumont. Sindsdien geniet de saus over de hele wereld veel faam. Hoewel het authentieke recept al jaren angstvallig geheim wordt gehouden, heeft Restaurant Kek een versie die erg in de buurt komt van de originele Beurre de Paris. Wij serveren hem op of naast uw entrecôte of steak. Probeer dit speciale sausje dus zeker een keertje uit!

 

Lunch

 

Wij zijn bij Restaurant Kek in Den Bosch gespecialiseerd in twee zaken: de Koe en de Kreeft. Hoewel we ons voornamelijk richten op het diner, is het ook mogelijk om bij ons te komen lunchen. Dit is alleen het geval bij groepen vanaf 15 personen. Ons historische pand in de binnenstad van Den Bosch grenst aan de Binnendieze en biedt ruimte aan grote gezelschappen. In de zomer verwelkomen wij u graag op het terras voor een zakelijke lunch of een lunch voorafgaand aan een bruiloft of uitgebreide verjaardag. U kunt voor de lunch kiezen uit verschillende opties, waar u in overleg met onze werknemers uw eigen voorkeuren aan kan geven. Zo bieden wij de mogelijkheid tot een kleine lunch, waar we bijvoorbeeld fingersandwiches en schaaltjes bisque serveren. Daarnaast is het mogelijk om een gerecht te kiezen van onze menukaart, die onze koks ’s middags net zo lekker bereiden als ’s avonds! Tot slot is de walking amuselunch een echte aanrader. U heeft keuze uit vele kleine hapjes en kunt ondertussen rondlopen en met uw medegasten collega’s, vrienden of familie kletsen. Wij zien u graag voor een lunch bij Restaurant Kek!
 

Dry-aged vlees

 

Bij Restaurant Kek, gevestigd aan de Binnendieze in ‘s-Hertogenbosch, werken wij volgens uniek concept. We zijn namelijk gespecialiseerd in Koe & Kreeft, die op verschillende manieren bereid worden. Het vlees wordt dry-aged bereid, wat inhoudt dat het enkele weken rijpt voordat het op uw bord geserveerd wordt. In speciale cellen wordt het vlees nauw in de gaten gehouden. Het vocht verdampt in het vlees, wat langzaam afsterft. Hierdoor wordt het vlees lekker zacht en proeft u het intens. Na het rijpen is het vlees nog niet meteen ready to eat, maar moeten de natuurlijk zwarte korsten eraf gesneden worden. Het vlees wordt van het been gehaald en belandt uiteindelijk, heerlijk mals en goedgekleurd, op uw bord. Bij ons mag u ook nog uitkiezen hoe groot u uw portie wilt hebben, zodat het vlees precies aansluit bij uw behoeftes. De koks van Restaurant Kek zijn erg ervaren in het bereiden van dry-aged vlees en zullen gegarandeerd zorgen voor een pure smaaksensatie!

 

Beurre de Paris

 

Restaurant Kek in Den Bosch is als één van de weinig restaurants in Nederland in het bezit van een recept van de Beurre de Paris. In tegenstelling tot wat de naam zegt, is de saus afkomstig uit Genève, waar hij in Café de Paris voor het eerst geserveerd werd. De Beurre de Paris bevat 24 verschillende ingrediënten en de basis is boter. Het originele recept van de saus komt van Monsieur Boubier, die hem in 1930 creëerde. In de jaren ’40 werd de saus enorm populair dankzij Boubiers schoonzoon, Arthur-François Dumont. Sindsdien geniet de saus over de hele wereld veel faam. Hoewel het authentieke recept al jaren angstvallig geheim wordt gehouden, heeft Restaurant Kek een versie die erg in de buurt komt van de originele Beurre de Paris. Wij serveren hem op of naast uw entrecôte of steak. Probeer dit speciale sausje dus zeker een keertje uit!

 

Lunch

 

Wij zijn bij Restaurant Kek in Den Bosch gespecialiseerd in twee zaken: de Koe en de Kreeft. Hoewel we ons voornamelijk richten op het diner, is het ook mogelijk om bij ons te komen lunchen. Dit is alleen het geval bij groepen vanaf 15 personen. Ons historische pand in de binnenstad van Den Bosch grenst aan de Binnendieze en biedt ruimte aan grote gezelschappen. In de zomer verwelkomen wij u graag op het terras voor een zakelijke lunch of een lunch voorafgaand aan een bruiloft of uitgebreide verjaardag. U kunt voor de lunch kiezen uit verschillende opties, waar u in overleg met onze werknemers uw eigen voorkeuren aan kan geven. Zo bieden wij de mogelijkheid tot een kleine lunch, waar we bijvoorbeeld fingersandwiches en schaaltjes bisque serveren. Daarnaast is het mogelijk om een gerecht te kiezen van onze menukaart, die onze koks ’s middags net zo lekker bereiden als ’s avonds! Tot slot is de walking amuselunch een echte aanrader. U heeft keuze uit vele kleine hapjes en kunt ondertussen rondlopen en met uw medegasten collega’s, vrienden of familie kletsen. Wij zien u graag voor een lunch bij Restaurant Kek!

Barbara: Ik bekijk de voor de eerste keer ook de website van Restaurant KEK en hij verdient wel wat complimenten! Heel overzichtelijk en fris, past precies bij de stijl van het restaurant zelf! Wij zijn nu al meerdere keren bij KEK wezen eten en we worden telkens weer verwend.

De prijs-kwaliteitverhouding is prima en de service top! Iedereen is heel klantvriendelijk en zelfs de koks kwamen zich nog even voorstellen.

We kregen er een fijn gevoel bij!

 

Leo: Goddelijk lekker gegeten bij Restaurant KEK in Den Bosch laatst! Alles erop en eraan: pata negra, oesters, kreeftensoep, een heerlijke entrecote en tot slot nog een uitgebreid kazenplankje.

Aardige bediening en leuke gezellige sfeer!

Goede aanwinst voor Den Bosch.

 

Bea: 7e met m’n gezin bij Koe & Kreeft gegeten. Was werkelijk subliem!! Ben gek op kreeft, dus ik was heel benieuwd hoe de kreeft hier zou smaken, aangezien ze zeggen er gespecialiseerd in te zijn. Nou, dat zijn ze zeker!

De limoenmayonaise kwam goed uit bij de kreeft en de zelfgemaakte frieten waren even wennen, maar toch zeker een stuk lekkerder dan de frieten die je normaal gesproken krijgt bij restaurants.

Bedankt!

 

Floris: Afgelopen vrijdag hadden we een bedrijfsuitje bij KEK. Er was van tevoren afgesproken dat we een paar drankjes aan de bar zouden doen en ons bij goed weer naar het terras zouden verplaatsen voor een buffet. Aanvankelijk had ik een grote tafel met kaasjes, brood, etc. verwacht, dus ik was aangenaam verrast toen bleek dat we de hele avond de meest speciale hapjes voorgeschoteld kregen!

Een aantal charmante dames serveerde kreeftbitterballen, carpaccio en kleine kommetjes kreeftensoep. Heerlijk!

Zeker aan te raden voor een bedrijfsborrel en mijn vrienden en ik komen ook eens een normaal driegangenmenu eten.

Mijn verwachtingen daarvan zijn nu al groot!

 

Esther: Gister met een vriendin bij KEK gegeten. We hadden het ‘verrassingsmenu’ genomen. Erg lekker. Bediening was ook prettig.

Het enige dat jammer was, was dat we het hoofdgerecht niet tegelijk kregen. Er was iets misgegaan in de keuken, waardoor het hoofdgerecht van mijn vriendin langer duurde dan de mijne. Uiteindelijk is dit goed opgelost en was het gelukkig allemaal verrukkelijk!

We komen terug!

Irma: Met Pinksteren voor het eerst bij Restaurant Kek in Den Bosch gegeten. Overduidelijk een aanrader! We hebben heerlijk op het terras gezeten en een rustige, gezellige avond gehad. Het terras zat aardig vol, maar gelukkig waren we er op tijd bij. Ikzelf had een spicy gerecht met Rib Eye. Wat smaakte dat goed, zeg! Mijn vriend had de kreeft en die was ook perfect bereid. De sfeer was prima en de bediening bestond uit vriendelijke meiden. Niets op aan te merken!

 

Ron: Ook ik zal maar eens een stukje in het gastenboek van KEK schrijven. Sinds de oprichting ben ik hier minstens één keer per maand geweest, maar de nieuwe menukaart verdient toch wel even een complimentje. Jammer genoeg hebben we nog niet op het terras kunnen zitten, omdat het daar telkens te koud voor was. Toch hebben we de zomer wel geproefd bij KEK. Een heerlijke zomerse carpaccio als voorafje en daarna de kreeft met lamsoren. Aparte combinatie zul je misschien denken, maar geloof me, het is hemels. De service was top zoals altijd. Geweldig hoe het team van KEK blijft verrassen!

 

Manon: Gisteravond hebben m’n vriendinnen en ik bij Restaurant Kek gegeten. Super lekker eten, aardige bediening en leuk ingericht. We hebben zelfs voor de eerste keer oesters geproefd. Helaas niet zo’n succes voor ons, maar de rest was erg goed!

 

Jette: Restaurant Kek hoort absoluut op mijn lijstje van beste restaurants in Brabant. Afgelopen weekend waren wij hier voor de tweede keer. Ditmaal was het nog beter dan de eerste keer! We hadden de kleintjes dit keer namelijk meegenomen en waren aanvankelijk een beetje bang dat ze niets zouden lusten. Gelukkig was er aan kleine kinderen gedacht en konden ze gewoon pasta en pizza eten. Alsof dat nog niet genoeg feest was, mochten ze ook nog met een kreeft op de foto! We vonden het fantastisch bedacht van Kek. De foto werd meteen op Facebook geplaatst, zodat Wouter en Pim het gelijk aan hun vriendjes konden bewijzen.

 

Menno: Op de plek waar voorheen de 4Azen zat, zit nu Restaurant Kek. Wat een verbetering! Het concept van de 4Azen was duidelijk aan vervanging toe en dat heeft Restaurant Kek goed begrepen. Vorige week waren we op zoek naar een leuk tentje in Den Bosch, toen we getipt werden over Kek. We kenden de 4Azen dus al wel, maar een restaurant gespecialiseerd in Koe en Kreeft, daar hadden we nog nooit van gehoord. We besloten het erop te wagen en bestelden allebei een Surf & Turf. Verrukkelijk! De service was tiptop in orde en de sfeer was zoals hij hoort te zijn. Mijn vrouw is binnenhuisarchitect en was helemaal te spreken over de inrichting en de gaten in de muren. O ja, nog een complimentje over het dessert. Het gebeurt niet vaak meer dat er zo creatief wordt omgegaan met ijs, een hangop, etc. en dat het tegelijkertijd zo lekker is. We kunnen Kek zeker aanraden!

Jazz in Duketown bij KEK!

 

Van vrijdag 17 mei t/m maandag 20 mei is Den Bosch weer omgetoverd tot Duketown, waar de jazz over alle pleinen en straten schalt. Ook bij Restaurant KEK doen wij hier graag aan mee, door een speciaal samengesteld KEK & Jazz Menu. Als u op een van deze avonden bij Restaurant KEK komt eten, heeft u keuze uit verschillende heerlijke gerechten, die perfect in de jazz-sfeer passen. Als voorgerecht hebben we een zomercarpaccio, vitello van KEK of de klassieke Bisque d’Homard. Daarna kunt u genieten van een malse steak, een Canner (kreeft 300 a 400 gram) of een echte Jazz burger. Het Jazz-diner wordt afgesloten met een zoete verwenning of een heerlijke kleine kaasproeverij. Uiteraard kunt u ook nog alles kiezen van onze nieuwe zomerkaart!
 

Moederdag bij Restaurant KEK!

 

Aankomende zondag 12 mei is het weer tijd om alle moeders te verwennen. Waar kun je dat beter doen dan bij KEK? Als je op Moederdag een hapje komt eten met je moeder, wordt ze een avondje in het zonnetje gezet. Elke moeder krijgt namelijk een glaasje prosecco van het huis. Fijne Moederdag!

Borrelkaart

 

Eind van de middag, een zonnetje dat op uw gezicht schijnt, glaasje wijn in de ene hand en vorkje ham in de andere. Klinkt dit u goed in de oren? Kom dan borrelen bij Restaurant KEK. Wij hebben een uitgebreide borrelkaart en een uitgebreid aanbod aan wijnen. Wellicht bent u al bekend met de oesters en pata negra die wij voorafgaand aan het diner aanbieden, maar wij hebben meer op de kaart staan!

 

Zo kunt u een kopje bisque d’homard bestellen, die ambachtelijk bereid wordt. Ook de mangalica ham is populair. Deze komt van het Hongaarse mangalica varken en is 18 maanden gerijpt. Meer zin in iets simpels en bekends? Dan hebben wij ook huisgemaakte bitterballen, die te bestellen zijn in verschillende variaties: rund, kreeft of vegetarisch. Voor de grote trek is er het plateau KEK, die bestaat uit een combinatie van verschillende borrelhapjes. Als dat geen goed begin van de avond is!
 

Aspergekaart

 

Wij hebben goed nieuws, want het is weer aspergeseizoen. Bij Restaurant KEK vieren wij dit groots. We hebben er zelfs een hele aspergekaart voor gecreëerd. Benieuwd wat hierop te vinden is? Asperges in alle variaties en bereidingswijzen. Gegrilde asperges, asperges verwerkt in een caesar salade met kreeft, gebakken asperges met entrecote en asperges met mangalica ham. Ook kunt u de asperges los bestellen. Zoals bekend, hebben wij ons gespecialiseerd in koe & kreeft, maar asperges komen daar zeer dichtbij! Vooral in combinatie met de koe & kreeft zijn ze heerlijk.
 
Oosterschelde kreeft

 

Vier de opening van het Oosterschelde kreefseizoen met restaurant KEK in Den Bosch! Van vrijdag 3 mei 2013 t/m zondag 12 mei 2013 vindt de Oosterscheldeweek plaats. Wat houdt dit in? Bij KEK kun je ruim een week genieten van de Oosterscheldekreeft in plaats van de Canadese kreeft. Doordat de DNA-structuur van deze kreeft afwijkt van die van andere kreeften, valt de Oosterscheldekreeft op door zijn zachte en fijne smaak. Wat de Oosterscheldekreeft verder bijzonder maakt, is de manier waarop hij gevangen wordt. De kreeft wordt namelijk op duurzame visserswijze uit de zee gehaald. Bovenstaande zorgt ervoor dat deze kreeft van uitstekende kwaliteit is en daar hoort normaal gesproken ook een bepaalde prijs bij. Alleen deze week kun je bij KEK een heerlijke Oosterscheldekreeft eten voor dezelfde prijs als onze klassieke Canadese kreeft. Laat die kans niet voorbij gaan!
 
 

Nieuwe menukaart

 

Bij het aanbreken van een nieuw seizoen en felle zonnestralen hoort natuurlijk ook een nieuwe menukaart. Restaurant KEK heeft een vleugje lente door het menu geroerd. Wat zijn de grootste veranderingen?

 

Onze carpaccio is voorzien van een zomerse mix, bestaande uit waterkers, rode biet, mediterrane croutons en een crème van mierikswortel. Ook hebben we een klassieke rivierkreeftencocktail, waar we frisse bleekselderij, mango en ui doorgemixt hebben.

 

Ook qua hoofdgerechten zijn er de nodige toevoegingen. Zo is er een variatie op de kreeft. Dit keer met vanille-sinaasappel hollandes en zacht gestoofde lamsoren. Verder is de Rib-Eye Chimichurri het uitproberen waard: een licht pikant Argentijns gerecht. Meer zin in iets lichts en fris? Probeer dan de Salade Papaya Homard, een salade van kreeft, gegrilde papaya en een mango chili chutney. 

 

Uiteraard zijn ook de toetjes in een nieuw jasje gestoken. U hebt keuze uit een hangop met vanille en yoghurtijs, een aardbeiensoepje met vanille-ijs en rode peper, een crème brulee met sorbetijs, een panna cotta met passievruchten of een stevig kaasplankje. 

 

U merkt het, lekkere aanpassingen, maar de basis van ons concept is ook nog te bestellen: malse entrecote, verse kreeft, Surf & Turf en nog veel meer. Het beste kun je natuurlijk even langskomen om je te laten verrassen door de nieuwe gerechten!
 

Kinderkaart

 

Is het vaak lastig om met uw kinderen ergens uit eten te gaan waar er gezond eten te krijgen is, een gezellig sfeertje is en waar uw kinderen ook in hun wensen voorzien worden? Bij Restaurant KEK in Den Bosch wordt aan al uw behoeftes voldaan. Wij hebben namelijk ook een uitgebreide kinderkaart, die perfect in ons concept past!

 

In overleg met u schotelen wij de kleintjes lekkere maaltijden voor. Als voorgerecht is er bijvoorbeeld een kleine carpaccio, tomatensoep of runderbouillon of een rivierkreeftencocktail. Verder kunnen de grote snoepers genieten van een steak met friet, maar ook van pasta bolognese of een lekkere pizza. Het toetje is altijd een verrassing, maar gegarandeerd iets waar de kinderen van zullen snoepen.

 

Laat de entrecote en kreeft u er dus niet van weerhouden om te komen dineren bij KEK, want wij hebben voor elk kind wat wils.
 

KEK’s Koningsactie

 

De allerlaatste keer dat onze Bea in het zonnetje gezet wordt... En dan is het tijd voor koning Willem! Om dit heugelijke feit te vieren, heeft KEK een geweldige actie voor jullie.

Op Koningsdag 2013 bent u vanaf 16.00 uur welkom om te genieten van onze welbekende specialiteiten. Dit keer in een speciaal jasje!

Voor €17,50 serveren wij een royaal belegde Koningsburger met een verrukkelijk kopje Bisque d’homard.

Dit wil je vandaag niet missen. Kom de heerlijke combinatie dus proeven bij KEK.
 

Barbara: Ik bekijk de voor de eerste keer ook de website van Restaurant KEK en hij verdient wel wat complimenten! Heel overzichtelijk en fris, past precies bij de stijl van het restaurant zelf! Wij zijn nu al meerdere keren bij KEK wezen eten en we worden telkens weer verwend.

De prijs-kwaliteitverhouding is prima en de service top! Iedereen is heel klantvriendelijk en zelfs de koks kwamen zich nog even voorstellen.

We kregen er een fijn gevoel bij!

 

Leo: Goddelijk lekker gegeten bij Restaurant KEK in Den Bosch laatst! Alles erop en eraan: pata negra, oesters, kreeftensoep, een heerlijke entrecote en tot slot nog een uitgebreid kazenplankje.

Aardige bediening en leuke gezellige sfeer!

Goede aanwinst voor Den Bosch.

 

Bea: 7e met m’n gezin bij Koe & Kreeft gegeten. Was werkelijk subliem!! Ben gek op kreeft, dus ik was heel benieuwd hoe de kreeft hier zou smaken, aangezien ze zeggen er gespecialiseerd in te zijn. Nou, dat zijn ze zeker!

De limoenmayonaise kwam goed uit bij de kreeft en de zelfgemaakte frieten waren even wennen, maar toch zeker een stuk lekkerder dan de frieten die je normaal gesproken krijgt bij restaurants.

Bedankt!

 

Floris: Afgelopen vrijdag hadden we een bedrijfsuitje bij KEK. Er was van tevoren afgesproken dat we een paar drankjes aan de bar zouden doen en ons bij goed weer naar het terras zouden verplaatsen voor een buffet. Aanvankelijk had ik een grote tafel met kaasjes, brood, etc. verwacht, dus ik was aangenaam verrast toen bleek dat we de hele avond de meest speciale hapjes voorgeschoteld kregen!

Een aantal charmante dames serveerde kreeftbitterballen, carpaccio en kleine kommetjes kreeftensoep. Heerlijk!

Zeker aan te raden voor een bedrijfsborrel en mijn vrienden en ik komen ook eens een normaal driegangenmenu eten.

Mijn verwachtingen daarvan zijn nu al groot!

 

Esther: Gister met een vriendin bij KEK gegeten. We hadden het ‘verrassingsmenu’ genomen. Erg lekker. Bediening was ook prettig.

Het enige dat jammer was, was dat we het hoofdgerecht niet tegelijk kregen. Er was iets misgegaan in de keuken, waardoor het hoofdgerecht van mijn vriendin langer duurde dan de mijne. Uiteindelijk is dit goed opgelost en was het gelukkig allemaal verrukkelijk!

We komen terug!
 
 

Elly: Afgelopen weekend hebben wij bij Restaurant Kek in Den Bosch gegeten. Toen we aankwamen werden we hartelijk ontvangen en konden we plaatsnemen aan de bar. Er hing een goede sfeer en de aankleding was ronduit prachtig. Fris en modern, maar ook knus. We kunnen behoorlijk kritisch zijn als het gaat om kreeft, maar deze was erg goed bereid. Ook de beurre de paris die mijn echtgenoot bij z’n steak had, was verrukkelijk. Wij komen zeker een keertje terug bij Kek!

Anne: Ik kon het niet laten om hier een stukje over Restaurant Kek te plaatsen. Wij wonen al jaren in Den Bosch en zijn heel culinair ingesteld, maar nog nooit hadden we van dit concept gehoord. Gespecialiseerd in Koe & Kreeft, dat klonk veelbelovend. Ik kan je vertellen: die beloftes zijn helemaal uitgekomen. Van de kreeftensoep als voorgerecht tot het chocoladetaartje na. Over de service hebben we al helemaal niets te klagen. Stuk voor stuk jonge en spontane werknemers die ons een zorgeloos avondje uit hebben bezorgd. Dank daarvoor!

Paul: Vorige week waren wij voor het eerst uit eten in Den Bosch. Na een kritische zoektocht op internet, kwamen wij uit bij Restaurant Kek. Helaas een beetje ver van het culinaire centrum (De Korte Putstraat bijvoorbeeld), maar vanbinnen zag het restaurant er prachtig uit. Een open keuken, vlees aan de muur zoals ze dat in Spanje doen, de kreeften rondzwemmend in het water. Ook het eten was uitstekend. De Surf & Turf is echt een aanrader. Erg leuk dat ze hun twee specialiteiten in één gerecht stoppen. We hebben een geweldige avond gehad!

Tanja: Gisteren waren wij met onze kinderen een avondje uit eten bij Restaurant Kek in Den Bosch. Zoals veel mensen wellicht zullen herkennen, kan het erg lastig zijn om met kinderen uit eten te gaan. Bij Kek was dit geen probleem. Hoewel we een beetje huiverig waren voor het concept (Koe & Kreeft, lusten de kinderen dat wel?), bleek het uitstekend te kunnen. Speciaal voor de kleintjes werd de grootte van het vlees aangepast. Ook de zelfgebakken frietjes vonden ze heerlijk. Verder was de service prima. Er werd leuk omgegaan met de kinderen en ook wij werden hartelijk ontvangen. Zeker een aanrader!

Marion: Restaurant Kek in Den Bosch, wat valt daar over te zeggen? Niets dan goeds! Wij gaan niet vaak uit eten, maar als we gaan, laten we ons graag goed verwennen. En dat heeft Restaurant Kek zeker gedaan! Het eten was heerlijk, de service goed, maar vooral over de locatie waren we enorm te spreken. We kregen van een aardige jongedame een rondleiding door het hele pand. Dat maak je niet vaak mee. Vooral het terras is fenomenaal. Een schattig binnenplaatsje naast de Binnendieze. Als je wat van Den Bosch wilt zien, moet je naar Restaurant Kek gaan. Jammer genoeg waren wij er midden in de winter, maar van de zomer komen we zeker een keertje terug!

 

Marion: Op 30 maart gegeten bij Restaurant Kek in Den Bosch. Hoewel het een drukke avond was en veel mensen aan de bar moesten wachten voor ze een tafel kregen, was de service top. Er werd goed op gelet dat we nog genoeg drankjes hadden en de bediening was vriendelijk. Ook voor het eten komen we zeker nog een keertje terug. Mijn man en ik wilden beiden één van de specialiteiten proeven, dus nam hij de entrecote en ik de kreeft. We hebben allebei heerlijk gegeten en we hebben geproefd dat de gerechten op een speciale manier bereid werden. Restaurant Kek mag zichzelf zeker een culinair restaurant noemen!

 

Henk: Vanavond bij Restaurant Kek in Den Bosch geweest. Het was zo lekker dat ik er meteen even iets over moest plaatsen. Ik ben niet zo’n fan van kreeft, dus daar kan ik helaas niets over zeggen. Wel heb ik de steak gegeten, waarvoor petje af. Mijn vrouw heeft meerdere keren om het recept van de saus gevraagd die erbij zat, hij kwam uit Parijs geloof ik, maar die was zo ingewikkeld dat ze hem liever voor zichzelf hielden! Wat ik goed snap, wat een smaaksensatie. Verder was de sfeer gezellig, al was het jammer dat het een rustige avond was. Niet te begrijpen overigens, want Restaurant Kek overtrof onze verwachtingen!

 

Romy: Afgelopen Valentijnsdag hebben mijn vriend en ik bij Koe & Kreeft gegeten. We hadden een Bongo bon, dus konden voor een bepaald bedrag eten. Het was echt heerlijk. Ik ben vegetarisch, maar daar hielden ze rekening mee. Ik kreeg een gevarieerde risotto. Mijn vriend had de Surf & Turf, die er ook voortreffelijk uitzag! Het personeel was erg aardig en hielpen ons goed bij het kiezen van een bijpassende wijn. Ook vond ik dat de aankleding er geweldig uitzag. De kreeften zwommen in het water en het vlees hing aan de muur, zoals je ook in het buitenland vaak ziet. We hebben een leuke avond gehad!

 

Marianne: Nietsvermoedend liepen mijn vriendinnen en ik op 22 maart binnen bij Restaurant Kek in Den Bosch. We dachten namelijk dat we bij de 4 Azen zouden gaan eten. Eenmaal binnen bleek het dat we bij een heel ander restaurant waren! Hoewel we het er alle drie over eens waren dat ze dit beter aan hadden kunnen geven, heeft het eten ons niet teleurgesteld. We hadden niet veel keuze, maar hebben uiteindelijk allemaal heerlijk gegeten. Alles was heel mooi op het bord neergelegd, en vooral de rouleau van entrecote en kreeft was one in a million. Gelukkig proefde het ook zo! Mijn vriendin had de runderbouillon en ik ben er heel erg over te spreken, dat ze in zo’n modern kreeftenrestaurant ook simpele runderbouillon goed kunnen bereiden. Verder waren de meiden in de bediening heel zorgzaam en aardig, dat mag ook gezegd worden! Lekker sfeertje, heerlijk eten en goede bediening. Kek mag blijven!

 

Willem: Om kort maar krachtig te blijven: In Den Bosch zit een restaurant gespecialiseerd in Koe en Kreeft, wat een heleboel klasse en kwaliteit heeft!
 
 

Restaurant Kek: De kekke combinatie van Koe en Kreeft!

 

Sinds kort is Restaurant Kek gevestigd in een historisch pand, grenzend aan de Binnendieze in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. In plaats van kwantiteit bieden wij kwaliteit. Met onze compacte kaart specialiseren wij ons in dry-aged vlees en kreeft. Van een klassieke steak tartaar die aan tafel wordt bereid tot een verse Canadese kreeft die dagelijks gevangen wordt. De wijnkaart is uitgebreid en de gerechten worden bereid met wisselende seizoensproducten. Restaurant Kek is modern, vernieuwend, stijlvol en fris. Of je nu met een zakelijke groep komt of gezellig met zijn tweetjes, bij Restaurant Kek hangt een ontspannen sfeer en wordt u gegarandeerd verrast door onze koks. Wilt u een keer wat anders meemaken en eten? Kom dan naar Restaurant Kek!

 

Arrangementen

 

Restaurant KEK in Den Bosch is meer dan alleen maar koe en kreeft. Naast een uitgebreid diner, kunt u ook arrangementen boeken. Hierbij een duidelijk overzicht van arrangementen die u, uiteraard onder het genot van een hapje en drankje, kunt boeken bij ons.

 

Varen

Wanneer u in Den Bosch bent, is een vaartocht over de Binnendieze een must. De Binnendieze is voor Den Bosch wat de grachten voor Amsterdam zijn: onmisbaar. Combineer een vaart door de Binnendieze met een bezoek aan Restaurant KEK, aangezien wij direct aan het water liggen. Het terras biedt u uitzicht op de schattige waterpoortjes en het rustige water. De boten zijn privé te huren en zijn voorzien van een deskundige gids, die u alles over de Binnendieze en de geschiedenis van de vestingstad Den Bosch kan vertellen. Na de leerzame en sprookjesachtige tocht wordt u op het terras van KEK ontvangen met een glas prosecco en een amuse. De tocht duurt 50 minuten en kost inclusief diner vanaf €42,50 per persoon. Meer informatie over de vertrektijden vindt u onder het kopje arrangementen.

 

Ook bieden wij een dommelvaartocht voor groepen vanaf 30 personen. Deze tocht gaat langs vele bezienswaardigheden, waaronder de oliemolen en de Smalle Haven. Varen duurt 60 minuten en kost inclusief diner ook vanaf €42,50 per persoon.

 

Stadstour

Net zo origineel als het concept van KEK: een ludieke stadswandeling door Den Bosch. U wordt eerst op een bijzondere en theatrale manier rondgeleid door Jaap Grolleboer en Henk Knotjes van CMS. Nadat u uw hoofd gevuld heeft met culturele kennis en grappige anekdotes, kunt u bij KEK uw buik vullen met de lekkerste koe en kreeft. Eerst wordt u ontvangen met een glas prosecco en een amuse. De rondleiding duurt 60 tot 90 minuten en kost inclusief een 3-gangen verrassingsmenu €52,50 p.p.

 

Bezoekjes

Altijd al eens willen weten hoe het Bossche bier gebrouwd wordt? Breng dan een bezoek aan de stadsbrouwerij van Den Bosch en leer alles over het bierbrouwproces. Uiteraard mag u meerdere soorten bier proeven. Genoeg gehad van het bier? Dan vervolgt de trip naar KEK, waar u wordt ontvangen met een glas prosecco en een amuse, waarna u kunt genieten van een rustig diner in het boothuis. Deze trip duurt 75 minuten en kost vanaf €42,50 p.p.

 

Wijnproeverij

Een klassieke wijnproeverij kunt u boeken bij Restaurant KEK. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan wijnen, van droge rosé tot frisse witte wijn of een lekker glas rood. Hierbij krijgt u lekkere hapjes aangeboden, zoals serranoham, oesters en brood met olijfolie. Achtereenvolgens kunt u een diner reserveren. Dit kost vanaf €47,50 p.p. en duurt 45 of 75 minuten (afhankelijk van de grootte van uw groep).

 

Cocktailworkshop

Elk uur is een happy hour bij KEK! Leer nu hoe je de lekkerste cocktails kunt shaken bij deze uitgebreide cocktailworkshop. U krijgt uitleg over het ontstaan van de cocktail, verschillende ingrediënten en termen. Wie weet bent u wel een geboren shaker! De cursus duurt 1 tot 1,5 uur en kost inclusief diner €57,50 p.p.

 

 

 

Speciale diners

Laat u verrassen door het Brabants Comedy Diner. Tussen de gangen door kijkt u naar de leukste Brabantse conferenciers. Brabant op zijn best! Ideaal, omdat u zich nooit zult vervelen. Of u bent aan het genieten van een heerlijk diner of u rolt van uw stoel van het lachen om de conferenciers. Een avond duurt 3 uur en kost vanaf €45,00 p.p.

 

Wellicht herkent u het als cluedo, maar bij KEK kunt u het moorddiner in verschillende variaties spelen. Gekleed in de meest realistische kostuums beleeft u een spannende avond, waar u tijdens het eten nadenkt over de mogelijke dader. KEK heeft speciaal voor deze avond een rechercheur ingehuurd die het spel begeleidt. Inclusief een 3-gangendiner en alle materialen kost deze avond €68,50 p.p.

 

Een heel andere manier om een leuke avond te hebben, is het ‘Ik hou van Holland‘ spel. Bij Restaurant KEK wordt dit programma helemaal nagespeeld, inclusief alle muziekfragmenten en lastige vragen. Dit wordt gegarandeerd een competitieve strijd! Inclusief een 3-gangenverrassingsmenu kost deze avond vanaf €68,50 p.p.

 

‘Wie is de Rat aan tafel‘ is het nieuwste spel bij KEK. Vergelijkbaar met ‘Wie is de Mol?‘, is het idee van dit spel dat u aan het eind van de avond (gevuld met lastige opdrachten en vragen) erachter bent gekomen wie de Rat in uw gezelschap is! Deze avond kost vanaf €68,50 p.p. inclusief een 3- gangenverrassingsmenu, alle materialen en een quizmaster.

 

Voor meer informatie over de locaties, vertrektijden en vereiste aantal personen wordt u verwezen naar het kopje arrangementen op de site.
 

Elly: Afgelopen weekend hebben wij bij Restaurant Kek in Den Bosch gegeten. Toen we aankwamen werden we hartelijk ontvangen en konden we plaatsnemen aan de bar. Er hing een goede sfeer en de aankleding was ronduit prachtig. Fris en modern, maar ook knus. We kunnen behoorlijk kritisch zijn als het gaat om kreeft, maar deze was erg goed bereid. Ook de beurre de paris die mijn echtgenoot bij z’n steak had, was verrukkelijk. Wij komen zeker een keertje terug bij Kek!

Anne: Ik kon het niet laten om hier een stukje over Restaurant Kek te plaatsen. Wij wonen al jaren in Den Bosch en zijn heel culinair ingesteld, maar nog nooit hadden we van dit concept gehoord. Gespecialiseerd in Koe & Kreeft, dat klonk veelbelovend. Ik kan je vertellen: die beloftes zijn helemaal uitgekomen. Van de kreeftensoep als voorgerecht tot het chocoladetaartje na. Over de service hebben we al helemaal niets te klagen. Stuk voor stuk jonge en spontane werknemers die ons een zorgeloos avondje uit hebben bezorgd. Dank daarvoor!

Paul: Vorige week waren wij voor het eerst uit eten in Den Bosch. Na een kritische zoektocht op internet, kwamen wij uit bij Restaurant Kek. Helaas een beetje ver van het culinaire centrum (De Korte Putstraat bijvoorbeeld), maar vanbinnen zag het restaurant er prachtig uit. Een open keuken, vlees aan de muur zoals ze dat in Spanje doen, de kreeften rondzwemmend in het water. Ook het eten was uitstekend. De Surf & Turf is echt een aanrader. Erg leuk dat ze hun twee specialiteiten in één gerecht stoppen. We hebben een geweldige avond gehad!

Tanja: Gisteren waren wij met onze kinderen een avondje uit eten bij Restaurant Kek in Den Bosch. Zoals veel mensen wellicht zullen herkennen, kan het erg lastig zijn om met kinderen uit eten te gaan. Bij Kek was dit geen probleem. Hoewel we een beetje huiverig waren voor het concept (Koe & Kreeft, lusten de kinderen dat wel?), bleek het uitstekend te kunnen. Speciaal voor de kleintjes werd de grootte van het vlees aangepast. Ook de zelfgebakken frietjes vonden ze heerlijk. Verder was de service prima. Er werd leuk omgegaan met de kinderen en ook wij werden hartelijk ontvangen. Zeker een aanrader!

Marion: Restaurant Kek in Den Bosch, wat valt daar over te zeggen? Niets dan goeds! Wij gaan niet vaak uit eten, maar als we gaan, laten we ons graag goed verwennen. En dat heeft Restaurant Kek zeker gedaan! Het eten was heerlijk, de service goed, maar vooral over de locatie waren we enorm te spreken. We kregen van een aardige jongedame een rondleiding door het hele pand. Dat maak je niet vaak mee. Vooral het terras is fenomenaal. Een schattig binnenplaatsje naast de Binnendieze. Als je wat van Den Bosch wilt zien, moet je naar Restaurant Kek gaan. Jammer genoeg waren wij er midden in de winter, maar van de zomer komen we zeker een keertje terug!

Marion: Op 30 maart gegeten bij Restaurant Kek in Den Bosch. Hoewel het een drukke avond was en veel mensen aan de bar moesten wachten voor ze een tafel kregen, was de service top. Er werd goed op gelet dat we nog genoeg drankjes hadden en de bediening was vriendelijk. Ook voor het eten komen we zeker nog een keertje terug. Mijn man en ik wilden beiden één van de specialiteiten proeven, dus nam hij de entrecote en ik de kreeft. We hebben allebei heerlijk gegeten en we hebben geproefd dat de gerechten op een speciale manier bereid werden. Restaurant Kek mag zichzelf zeker een culinair restaurant noemen!

 

Henk: Vanavond bij Restaurant Kek in Den Bosch geweest. Het was zo lekker dat ik er meteen even iets over moest plaatsen. Ik ben niet zo’n fan van kreeft, dus daar kan ik helaas niets over zeggen. Wel heb ik de steak gegeten, waarvoor petje af. Mijn vrouw heeft meerdere keren om het recept van de saus gevraagd die erbij zat, hij kwam uit Parijs geloof ik, maar die was zo ingewikkeld dat ze hem liever voor zichzelf hielden! Wat ik goed snap, wat een smaaksensatie. Verder was de sfeer gezellig, al was het jammer dat het een rustige avond was. Niet te begrijpen overigens, want Restaurant Kek overtrof onze verwachtingen!

 

Romy: Afgelopen Valentijnsdag hebben mijn vriend en ik bij Koe & Kreeft gegeten. We hadden een Bongo bon, dus konden voor een bepaald bedrag eten. Het was echt heerlijk. Ik ben vegetarisch, maar daar hielden ze rekening mee. Ik kreeg een gevarieerde risotto. Mijn vriend had de Surf & Turf, die er ook voortreffelijk uitzag! Het personeel was erg aardig en hielpen ons goed bij het kiezen van een bijpassende wijn. Ook vond ik dat de aankleding er geweldig uitzag. De kreeften zwommen in het water en het vlees hing aan de muur, zoals je ook in het buitenland vaak ziet. We hebben een leuke avond gehad!

 

Marianne: Nietsvermoedend liepen mijn vriendinnen en ik op 22 maart binnen bij Restaurant Kek in Den Bosch. We dachten namelijk dat we bij de 4 Azen zouden gaan eten. Eenmaal binnen bleek het dat we bij een heel ander restaurant waren! Hoewel we het er alle drie over eens waren dat ze dit beter aan hadden kunnen geven, heeft het eten ons niet teleurgesteld. We hadden niet veel keuze, maar hebben uiteindelijk allemaal heerlijk gegeten. Alles was heel mooi op het bord neergelegd, en vooral de rouleau van entrecote en kreeft was one in a million. Gelukkig proefde het ook zo! Mijn vriendin had de runderbouillon en ik ben er heel erg over te spreken, dat ze in zo’n modern kreeftenrestaurant ook simpele runderbouillon goed kunnen bereiden. Verder waren de meiden in de bediening heel zorgzaam en aardig, dat mag ook gezegd worden! Lekker sfeertje, heerlijk eten en goede bediening. Kek mag blijven!

 

Willem: Om kort maar krachtig te blijven: In Den Bosch zit een restaurant gespecialiseerd in Koe en Kreeft, wat een heleboel klasse en kwaliteit heeft!
 

Dry-aged vlees

 

Bij Restaurant Kek, gevestigd aan de Binnendieze in ‘s-Hertogenbosch, werken wij volgens uniek concept. We zijn namelijk gespecialiseerd in Koe & Kreeft, die op verschillende manieren bereid worden. Het vlees wordt dry-aged bereid, wat inhoudt dat het enkele weken rijpt voordat het op uw bord geserveerd wordt. In speciale cellen wordt het vlees nauw in de gaten gehouden. Het vocht verdampt in het vlees, wat langzaam afsterft. Hierdoor wordt het vlees lekker zacht en proeft u het intens. Na het rijpen is het vlees nog niet meteen ready to eat, maar moeten de natuurlijk zwarte korsten eraf gesneden worden. Het vlees wordt van het been gehaald en belandt uiteindelijk, heerlijk mals en goedgekleurd, op uw bord. Bij ons mag u ook nog uitkiezen hoe groot u uw portie wilt hebben, zodat het vlees precies aansluit bij uw behoeftes. De koks van Restaurant Kek zijn erg ervaren in het bereiden van dry-aged vlees en zullen gegarandeerd zorgen voor een pure smaaksensatie!

 

Beurre de Paris

 

Restaurant Kek in Den Bosch is als één van de weinig restaurants in Nederland in het bezit van een recept van de Beurre de Paris. In tegenstelling tot wat de naam zegt, is de saus afkomstig uit Genève, waar hij in Café de Paris voor het eerst geserveerd werd. De Beurre de Paris bevat 24 verschillende ingrediënten en de basis is boter. Het originele recept van de saus komt van Monsieur Boubier, die hem in 1930 creëerde. In de jaren ’40 werd de saus enorm populair dankzij Boubiers schoonzoon, Arthur-François Dumont. Sindsdien geniet de saus over de hele wereld veel faam. Hoewel het authentieke recept al jaren angstvallig geheim wordt gehouden, heeft Restaurant Kek een versie die erg in de buurt komt van de originele Beurre de Paris. Wij serveren hem op of naast uw entrecôte of steak. Probeer dit speciale sausje dus zeker een keertje uit!

 

Lunch

 

Wij zijn bij Restaurant Kek in Den Bosch gespecialiseerd in twee zaken: de Koe en de Kreeft. Hoewel we ons voornamelijk richten op het diner, is het ook mogelijk om bij ons te komen lunchen. Dit is alleen het geval bij groepen vanaf 15 personen. Ons historische pand in de binnenstad van Den Bosch grenst aan de Binnendieze en biedt ruimte aan grote gezelschappen. In de zomer verwelkomen wij u graag op het terras voor een zakelijke lunch of een lunch voorafgaand aan een bruiloft of uitgebreide verjaardag. U kunt voor de lunch kiezen uit verschillende opties, waar u in overleg met onze werknemers uw eigen voorkeuren aan kan geven. Zo bieden wij de mogelijkheid tot een kleine lunch, waar we bijvoorbeeld fingersandwiches en schaaltjes bisque serveren. Daarnaast is het mogelijk om een gerecht te kiezen van onze menukaart, die onze koks ’s middags net zo lekker bereiden als ’s avonds! Tot slot is de walking amuselunch een echte aanrader. U heeft keuze uit vele kleine hapjes en kunt ondertussen rondlopen en met uw medegasten collega’s, vrienden of familie kletsen. Wij zien u graag voor een lunch bij Restaurant Kek!

 
 

Afgelopen weekend hebben wij bij Restaurant Kek in Den Bosch gegeten. Toen we aankwamen werden we hartelijk ontvangen en konden we plaatsnemen aan de bar. Er hing een goede sfeer en de aankleding was ronduit prachtig. Fris en modern, maar ook knus. We kunnen behoorlijk kritisch zijn als het gaat om kreeft, maar deze was erg goed bereid. Ook de beurre de paris die mijn echtgenoot bij z’n steak had, was verrukkelijk. Wij komen zeker een keertje terug bij Kek!

 

Ik kon het niet laten om hier een stukje over Restaurant Kek te plaatsen. Wij wonen al jaren in Den Bosch en zijn heel culinair ingesteld, maar nog nooit hadden we van dit concept gehoord. Gespecialiseerd in Koe & Kreeft, dat klonk veelbelovend. Ik kan je vertellen: die beloftes zijn helemaal uitgekomen. Van de kreeftensoep als voorgerecht tot het chocoladetaartje na. Over de service hebben we al helemaal niets te klagen. Stuk voor stuk jonge en spontane werknemers die ons een zorgeloos avondje uit hebben bezorgd. Dank daarvoor!

 

Vorige week waren wij voor het eerst uit eten in Den Bosch. Na een kritische zoektocht op internet, kwamen wij uit bij Restaurant Kek. Helaas een beetje ver van het culinaire centrum (De Korte Putstraat bijvoorbeeld), maar vanbinnen zag het restaurant er prachtig uit. Een open keuken, vlees aan de muur zoals ze dat in Spanje doen, de kreeften rondzwemmend in het water. Ook het eten was uitstekend. De Surf & Turf is echt een aanrader. Erg leuk dat ze hun twee specialiteiten in één gerecht stoppen. We hebben een geweldige avond gehad!

 

Gisteren waren wij met onze kinderen een avondje uit eten bij Restaurant Kek in Den Bosch. Zoals veel mensen wellicht zullen herkennen, kan het erg lastig zijn om met kinderen uit eten te gaan. Bij Kek was dit geen probleem. Hoewel we een beetje huiverig waren voor het concept (Koe & Kreeft, lusten de kinderen dat wel?), bleek het uitstekend te kunnen. Speciaal voor de kleintjes werd de grootte van het vlees aangepast. Ook de zelfgebakken frietjes vonden ze heerlijk. Verder was de service prima. Er werd leuk omgegaan met de kinderen en ook wij werden hartelijk ontvangen. Zeker een aanrader!

 

Restaurant Kek in Den Bosch, wat valt daar over te zeggen? Niets dan goeds! Wij gaan niet vaak uit eten, maar als we gaan, laten we ons graag goed verwennen. En dat heeft Restaurant Kek zeker gedaan! Het eten was heerlijk, de service goed, maar vooral over de locatie waren we enorm te spreken. We kregen van een aardige jongedame een rondleiding door het hele pand. Dat maak je niet vaak mee. Vooral het terras is fenomenaal. Een schattig binnenplaatsje naast de Binnendieze. Als je wat van Den Bosch wilt zien, moet je naar Restaurant Kek gaan. Jammer genoeg waren wij er midden in de winter, maar van de zomer komen we zeker een keertje terug!

Gastenboek

 

Maud: Wat een superkerst! Op Tweede Kerstdag had ik voor de hele familie bij KEK gereserveerd en het is een echt feestje geworden! We werden hartelijk ontvangen door een jongeman en naar ons tafeltje geleid. Het menu was perfect, voor ieder zat er wel iets tussen en zelfs de kleintjes hebben heerlijk van hun eten gesmuld. De wildpeper was heeeerlijk en de kreeft zoals altijd goed! Maar het toetje was toch wel echt het hoogtepunt, dat hadden wij thuis niet zo mooi kunnen versieren. Wij hebben een geweldige Tweede Kerstdag gehad en daar willen we KEK nog even voor bedanken!!

 

Sabine Eiperman: Op 15-12 waren wij met een klein gezelschap vrouwen bij restaurant Kek in Den Bosch gaan eten. Eén van mijn vriendinnen is daar een vaste gast en stond erop ons mee te nemen. De avond begon wat rommelig, het was ontzettend druk en het personeel liep zo te zien de benen uit hun lijf. En dat terwijl het allemaal van die slanke dames waren! Maar gelukkig maakte het eten het lange wachten meer dan goed. Carpaccio zoals hij hoort, kreeft met een lekkere saus erbij en een rijkelijk gevuld bord met kazen om het af te maken. Voor alles gold: niet te veel en niet te weinig. Erg fijn! De dames bleven ondanks de drukte heel vriendelijk en er heerste een ongedwongen sfeertje. Wij komen terug!

 

Jan-Paul: Afgelopen Kerst hebben mijn vrouw en ik er eens voor gekozen uit eten te gaan met Kerst. Een goede beslissing, zo is gebleken. Het kerstmenu dat Kek had samengesteld zat zeer goed in elkaar, veel keuze en wat wij voorgeschoteld kregen, was dan ook heel smakelijk. De tournedos was zeer mals en mijn vrouw was vooral te spreken over de combinatie tussen de coquilles en kreeft. De sfeer was goed, de service was prima. Wij zullen niet twijfelen om terug te komen, want we zijn overtuigd geraakt van de goede kwaliteit van het eten bij Kek.

 

Niek: Toffe tent, zeg! Via via had ik van dit nieuwe concept gehoord in Den Bosch, wat Nick en z’n vader hebben opgezet. Sfeertje is precies zoals het hoort te zijn in een restaurant: niet te chique allemaal, maar ook niet te simpel. Mijn vriendin was helemaal weg van de aankleding en zelf voelde ik me weer even kind toen ik al die kreeften in het aquarium zag. De koks zijn nog best jong, super vriendelijk en zeker goed in hun vak! Ik moet zeggen dat ik niet bekend was met de Surf & Turf, maar het is een voortreffelijke combinatie. The best of both worlds. De drankkaart was uitgebreid (niet onbelangrijk) en we werden zelfs geadviseerd over de beste keuze, die zeker goed was! Aanwinst voor Den Bosch, zonder twijfel.

 

Helma: Ik wilde op deze manier nog even laten weten dat ik ontzettend heb genoten van de proeverij die mijn man en ik afgelopen zondag bij jullie hebben gehad. Voor een aannemelijke prijs mochten we van al het lekkers op de menukaart proeven. Een uitstekend idee, want er staat een heleboel op! Wat mij betreft mag die Crème Suzette wel vast op de menukaart komen. Verrukkelijk! Ook de combinatie van avocado, augurk en bacon bij de steak is de moeite waard. Ik kan zo’n proevereitje echt aanraden. Je krijgt waar voor je geld!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdagavond gingen met een groot gezelschap uit eten bij Restaurant Kek in Den Bosch. We hadden kortdag gereserveerd, maar dit was geen enkel probleem. Speciaal voor het grote aantal gasten waarmee wij kwamen, was er een zaal apart gehouden. Dit was erg fijn, want we hadden een redelijk afgesloten ruimte, maar door de inrichting van de zaak kregen we toch nog iets van de sfeer van de rest van de mensen mee. Er was een apart menu voor ons opgesteld. Heerlijke entrecotes, kreeften en voor de vegetariërs onder ons werd er een lekkere risotto bereid. Daarnaast werden de salade en frieten telkens bijgevuld. Uitstekende service en kwalitatief goed eten. De meerderheid van ons gaan jullie zeker nog terugzien!

 

Wat een fijne avond hebben wij gehad bij Restaurant Kek in Den Bosch. Voor onze 50-jarig jubileum wilden wij graag een keertje wat specialer uit eten. Restaurant Kek leek ons daar geschikt voor. Mijn man is dol op vlees en zei na het eten dat de sukade die hij op had zeker bij de top 5 hoort van beste vlees dat hij in zijn leven gegeten heeft. En dat zegt heel wat! Ook de bediening was heel vriendelijk. We werden goed verzorgd, maar ook van tijd tot tijd met rust gelaten. Iets wat wij erg geapprecieerd hebben! Ik vond het een perfecte viering van ons 50-jarig jubileum.